Holdbare resultater    |    Konkurrencedygtige priser    |    Miljøvenlige kloakløsninger

Brolægning foretaget af kompetent firma

Går du og drømmer om at få en ny terrasse eller gangsti i din have? Så står jeg til hver en tid til rådighed for at hjælpe. Jeg har stor erfaring med brolægning, hvorfor jeg kan løse mange forskellige opgaver. Vorbasse Kloak ApS ligger i Vorbasse, men jeg kommer også gerne i og omkring Billund, Grindsted og Vejen.

Jeg er en brolægger, der altid sætter mine kunders ønsker og behov i første række. Dette betyder, at jeg altid sørger for at have en tæt dialog med den enkelte kunde. Her taler vi forventninger samt valg af materialer og funktionen af den nye brolægning. I den forbindelse tilbyder jeg gerne rådgivning efter dine behov.

Jeg tilbyder mange former for brolægning

Inden for brolægning har jeg mange års erfaring, hvilket gør mig kompetent til at tilbyde forskellige løsninger. Jeg laver derfor alt inden for terrasser, indkørsler, gangstier og så videre. Hos mig er der ingen opgave, der hverken er for simpel eller for kompliceret, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte mig.

Jeg giver altid en god pris, uanset hvilken opgave jeg skal løse. Selvom priserne er lave, går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten på den flisebelægning, jeg udfører. Jeg overholder naturligvis altid mine aftaler og rydder op efter mig selv, når en opgave er færdig.

Kontakt mig for flere informationer

Kunne du tænke dig et godt tilbud på en opgave inden for brolægning, så kontakt mig med det samme for flere informationer. Hos mig er både private og erhverv velkomne.

Ring til mig på telefon 21 75 67 26, eller send en mail til jens@vorbassekloak.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt - uanset om du bor i Grindsted, Billund, Vejen, Vorbasse eller et helt andet sted.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer, e-mail og en kort beskrivelse af den opgave, som du ønsker udført - så bliver du kontaktet snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores arbejde

​Hvem er vi?

Jens H. Mikkelsen

Anne Marie Mikkelsen


Vorbasse Kloak ApS

CVR: 39316455

Hvad kan vi?​

✔  Alt vedr. kloak 

✔  Belægningsarbejde

✔  Jordarbejde

​✔  Og meget mere...

​Find os her

Nebellundvej 1

6623 Vorbasse

Få rutevejledning

Kontakt os i dag​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 21 75 67 26

E-mail: jens@vorbassekloak.dk