Holdbare resultater    |    Konkurrencedygtige priser    |    Miljøvenlige kloakløsninger

Nedsivningsanlæg har jeg stor erfaring med

Hos Vorbasse Kloak ApS løses alle opgaver i forbindelse med nedsivningsanlæg hos både private og erhvervskunder. Jeg tager mig af store som små opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp. Jeg holder til i Vorbasse nær Billund, Grindsted og Vejen, men kommer også gerne uden for disse områder.

Et nedsivningsanlæg leder effektivt spildevand væk fra huse og er en god løsning, hvis du bor i et område uden kloak. Selve anlægget et typisk bygget op med en bundfældningstank og et siveareal med strenge. Alt vandet skal passere tanken, før det ledes til strengene. Her sikrer tanken tilbageholdelse af bundfældeligt stof og flydestoffer, der kan hæmme nedsivningen.

Et nedsivningsanlæg er både billigt og enkelt i drift

Et nedsivningsanlæg kan oftest etableres i græsplænen med kun ét synligt dæksel. Det er jordbundsforholdene, der er det afgørende for, om nedsivningen kan ske på det pågældende sted. Dette afgøres således ved hjælp af jordbundsprøver.

Anlægget er billigt at etablere og er efterfølgende enkelt samt billigt i drift, idet nedsivningsanlægget har et lavt strømforbrug. Skulle der opstå driftsstop i anlægget, er det udstyret med en alarm, der giver besked. Du behøver altså ikke nødvendigvis at gå og holde øje med anlægget hele tiden.

Kontakt mig for at aftale nærmere

Vil du høre nærmere om nedsivningsanlæg og dets pris, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står altid klar til at rådgive og besvare spørgsmål.

Du kan kontakte mig på telefon 21 75 67 26 eller på mail jens@vorbassekloak.dk, så vender jeg tilbage inden længe med priser og meget mere - uanset om du bor i Grindsted, Billund, Vejen, Vorbasse eller et helt andet sted.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer, e-mail og en kort beskrivelse af den opgave, som du ønsker udført - så vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Se et udsnit af vores arbejde

​Hvem er vi?

Jens H. Mikkelsen

Anne Marie Mikkelsen


Vorbasse Kloak ApS

CVR: 39316455

Hvad kan vi?​

✔  Alt vedr. kloak 

✔  Belægningsarbejde

✔  Jordarbejde

​✔  Og meget mere...

​Find os her

Nebellundvej 1

6623 Vorbasse

Få rutevejledning

Kontakt os i dag​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 21 75 67 26

E-mail: jens@vorbassekloak.dk