Holdbare resultater    |    Konkurrencedygtige priser    |    Miljøvenlige kloakløsninger

Regnvandsfaskine opsamler regnvand og aflaster kloaksystem

Skal du have lavet et kloaksystem ved din tilbygning? Så kan du med fordel anvende en regnvandsfaskine i stedet. Her hos Vorbasse Kloak ApS varetages alle opgaver inden for faskine hos private og erhvervskunder i og omkring Vorbasse, Billund, Grindsted og Vejen.

En regnvandsfaskine opsamler regnvand, der ledes direkte ned i jorden. På den måde aflaster det kloaksystemer, hvilket har flere fordele. Først og fremmest er det en relativ billig løsning, fordi du sparer udgiften til at koble afløbet til kloakken. Derudover er løsningen billigere, end hvis du skulle tilslutte til en eksisterende kloak, og så er det tilmed miljøvenligt.

En regnvandsfaskine er ideel ved sommerhus eller tilbygning

Du kan med fordel anvende en regnvandsfaskine ved dit sommerhus, eller hvis du har en tilbygning. Har du problemer med oversvømmelser, fordi din kloak er underdimensioneret, kan du også med god grund gøre nytte af en regnvandsfaskine.

Jeg har stor erfaring inden på området, hvorfor du trygt kan vælge at samarbejde med mig, hvis du kunne tænke dig en regnvandsfaskine. Hos mig vil du altid få konkurrencedygtige priser og veludførte og holdbare resultater. En faskine kræver jævnligt tilsyn og vedligeholdelse, hvilket jeg også gerne udfører til en god pris.

Kontakt mig for at høre nærmere

Er du på udkig efter en billig og miljøvenlig kloakløsning, så kan du altså med fordel anvende en regnvandsfaskine. Jeg kommer gerne og hjælper med montering samt efterfølgende vedligeholdelse.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så kontakt mig på telefon 21 75 67 26 eller på mail jens@vorbassekloak.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt med et godt tilbud til dig - uanset om du bor i Grindsted, Billund, Vejen, Vorbasse eller et helt andet sted.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer, e-mail og en kort beskrivelse af den opgave, som du ønsker udført - så vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Se et udsnit af vores arbejde

​Hvem er vi?

Jens H. Mikkelsen

Anne Marie Mikkelsen


Vorbasse Kloak ApS

CVR: 39316455

Hvad kan vi?​

✔  Alt vedr. kloak 

✔  Belægningsarbejde

✔  Jordarbejde

​✔  Og meget mere...

​Find os her

Nebellundvej 1

6623 Vorbasse

Få rutevejledning

Kontakt os i dag​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 21 75 67 26

E-mail: jens@vorbassekloak.dk