Holdbare resultater    |    Konkurrencedygtige priser    |    Miljøvenlige kloakløsninger

Støbning af gulv udført af autoriseret kloakmester

Står du overfor et projekt, hvor du har brug for en professionel til at støbe gulv? Hos Vorbasse Kloak står jeg altid klar til at hjælpe dig med kloakarbejde såvel som en lang række andre entreprenøropgaver – herunder støbning af gulv.

Jeg er både kloakmester og entreprenør, og derfor tilbyder jeg min service til både private, erhverv og det offentlige. Til daglig finder du mig i Vorbasse, men mit klientel er spredt ud over Billund, Grindsted, Vejen og omegn.

Her får du altid mester i røret

Vorbasse Kloak har eksisteret siden 2006. Min baggrund som autoriseret kloakmester gør, at jeg har kompetencerne til at udføre det praktiske arbejde, men jeg kan også bidrage med rådgivning gennem større opgaver.

Alle opgaverne, Vorbasse Kloak får ind, bliver udført af mig. Her får du altid mester selv i røret, og det er din garanti for en solidt udført opgave, hvad end det handler om støbning af betongulv, epoxy gulv, gulv med flydebeton eller noget helt fjerde.

Skal der støbes gulv? Jeg står klar til at hjælpe

Det er vigtigt at sørge for den rette fundament-opbygning, når du skal have udført støbning af gulv og støbe fundament. Det er ikke en opgave, der skal tages let på. Det kræver kompetencer og erfaring, og det er det, jeg har i rygsækken, når jeg arbejder.

Støbning af gulv kan foregå mange steder i hjemmet, herunder:

  • Badeværelse
  • Garage
  • Skur
  • Køkken

Støbning af gulv kan laves, så der også lægges gulvvarme i samtidig. Det og meget mere kigger vi på, når du kontakter mig for at høre mere.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på støbning af gulv

Skal der støbes gulv? Så er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om priser og ydelser. Jeg har ikke en fast pris pr m2, da det afhænger af opgaven, materialer og omfang. Kontakt mig derfor for en uforpligtende og god pris.

Ring på 21 75 67 26 eller skriv til jens@vorbassekloak.dk, så hører du fra mig.

​​

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer, e-mail og en kort beskrivelse af den opgave, som du ønsker udført - så vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Se et udsnit af vores arbejde

​Hvem er vi?

Jens H. Mikkelsen

Anne Marie Mikkelsen


Vorbasse Kloak ApS

CVR: 39316455

Hvad kan vi?​

✔  Alt vedr. kloak 

✔  Belægningsarbejde

✔  Jordarbejde

​✔  Og meget mere...

​Find os her

Nebellundvej 1

6623 Vorbasse

Få rutevejledning

Kontakt os i dag​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 21 75 67 26

E-mail: jens@vorbassekloak.dk