Holdbare resultater    |    Konkurrencedygtige priser    |    Miljøvenlige kloakløsninger

Støbning af gulv udføres af autoriseret kloakmester

Skal du til at bygge et nyt skur, en garage, eller måske en tilbygning til dit hus, eller står du overfor et andet projekt, hvor du har brug for professionel hjælp til at støbe gulv? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Vorbasse Kloak ApS står jeg altid klar til at hjælpe dig med kloakarbejde såvel som en lang række andre entreprenøropgaver – herunder støbning af gulv.

Jeg er både autoriseret kloakmester og entreprenør, og derfor tilbyder jeg min service til både private, erhverv og det offentlige, der har brug for professionel fundament-opbygning. Til dagligt finder du mig i Vorbasse, men mit klientel er spredt ud over flere områder som for eksempel Billund, Grindsted, Vejen, men jeg kører også gerne ud til kunder andre steder.

Her får du altid mester selv i røret

Min virksomhed, Vorbasse Kloak ApS, har eksisteret siden 2006. Min baggrund som autoriseret kloakmester gør, at jeg har kompetencerne til at udføre det praktiske arbejde, men at jeg ligeledes også kan bidrage med kompetent rådgivning i forbindelse med større opgaver.

Alle opgaverne der kommer ind i min virksomhed bliver udført at mig. Her får du med andre ord altid mester selv i røret, og det er din garanti for en solidt udført opgave, hvad end der er tale om støbning af betongulv, epoxy-gulv, gulv med flydebeton eller noget helt fjerde.

Hos mig får du altid personlig betjening af mester selv, og jeg vil være i tæt dialog med dig undervejs i forbindelse med støbning af gulv, så jeg hele tiden kan sikre mig, at du får det ønskede resultat.

Skal der støbes gulv? Jeg står klar til at hjælpe

Det er vigtigt at sørge for det rette fundament-opbygning, når du skal have udført støbning af gulv, eller du har brug for hjælp til at støbe fundament. Det er ikke en opgave, der skal tages let på. Det er en opgave, der kræver brede kompetencer og stor erfaring, og det er det, jeg har med mig i rygsækken, når jeg arbejder med beton.

Du kan godt selv støbe dit eget gulv, hvis du har hænderne skruet rigtigt på, men du skal i så fald være opmærksom på, at der er en række love og regler, der skal overholdes. Samtidig kan det være utroligt hårdt arbejde, hvis du ikke har de rigtige maskiner og det rette udstyr til at løse opgaven, og sidst, men bestemt ikke mindst, så er det utroligt vigtigt, at du er sikker på, at du ved, hvad du laver.

Fundamentet skal bære på hele bygningen, og det er derfor vigtigt, at det kan holde til den belastning, det skal udsættes for, og at det er bygget korrekt op. Det kan derfor altid godt betale sig at lade en professionel fagmand stå for arbejdet, så du kan være helt sikker på, at det er bygget korrekt.

I værste fald kan bygningen komme til at skride, og det kan medføre store skader både på dig selv og på bygningen. Det er med andre ord ikke et sted, hvor du skal spare penge ved at gøre arbejdet selv. Invester hellere i at få styr på fundamentet, og så kan du løse mange af de andre opgaver selv.

Mulighed for gulvvarme i forbindelse med dit nye gulv

Støbning af gulv kan foregå mange steder i hjemmet. Det kan for eksempel være følgende steder:

  • Badeværelse
  • Garage
  • Skur
  • Køkken

Støbning af gulv kan desuden udføres således, at der kan lægges gulvvarme i samtidig. Det er noget, som rigtig mange i dag foretrækker, og det gælder især på badeværelset, men også i resten af huset. På den måde kan du også slippe for at få sat radiatorer op i boligen.

Det og meget mere kigger vi nærmere på, når du kontakter mig for at høre mere om mine kompetencer, og om hvordan jeg kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Når jeg kender til din opgave samt dine ønsker og behov, udarbejder jeg en plan for det endelige arbejde sammen med en pris på, hvor meget det vil komme til at koste dig.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på støbning af gulv

Har du brug for professionel hjælp til støbning af gulv, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til mig for at høre nærmere om mine priser og ydelser. Jeg har ikke en fast pris pr. m2, da prisen i høj grad afhænger af opgaven, materialer og tidsforbrug. Hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig en pris på, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på opgaven.

Jeg står også til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning.

Du kan enten kontakte mig ved at ringe på telefon 21 75 67 26 eller ved at skrive til min e-mail jens@vorbassekloak.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra mig inden for ganske kort tid.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, kan du også altid udfylde min kontaktformular her på siden med dine kontaktinformationer og en beskrivelse af din opgave. Så sender jeg dig et uforpligtende tilbud inden for kort tid.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer, e-mail og en kort beskrivelse af den opgave, som du ønsker udført - så bliver du kontaktet snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores arbejde

​Hvem er vi?

Jens H. Mikkelsen

Anne Marie Mikkelsen


Vorbasse Kloak ApS

CVR: 39316455

Hvad kan vi?​

✔  Alt vedr. kloak 

✔  Belægningsarbejde

✔  Jordarbejde

​✔  Og meget mere...

​Find os her

Nebellundvej 1

6623 Vorbasse

Få rutevejledning

Kontakt os i dag​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 21 75 67 26

E-mail: jens@vorbassekloak.dk